Právě je 10 zář 2010 22:58

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Co hrajete? 
Autor Zpráva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek Re: Co hrajete?
bf2, bf2142, TMNF, cod2, crossfire, runescape Halfa 2 sem hral jen parkrat, ale nikdy sem nehral mise, ma nekdo napad kde bych mohl sehnat?

Cooling: Xigmatek HDT-S1283 a potom poladeny Dell XPS 2stage cooling unit + OCZ hydroflow
http://www.laneros.com/showthread.php?t=135177&page=7
Obrázek

15 čer 2010 22:09
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

jednoduse si ho koupit na Steamu a nebo si koupit Orange Box, kde je i Team Fortress 2, Portal a HL2 Episode One

Test Station:AMD Athlon II X3 425+Noctua C12P SE14+LN2 Pot|ASUS M4A785T-M|nVidia GeForce GTX260 216SP|Kingston 2x1GB 1333MHz CL9|Samsung HD250HJ|Seasonic S12II-430|Cooler Master Centurion 590|2xLG 4163B|Acer AL1751|Genius SP-HF1100X
Obrázek

16 čer 2010 07:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník

tak dnes mi kamoš pujčil Mafii II a řeknu vám to čekání na ni stálo zato , užasná atmosfera hry , grafika krásná lepší než naká propadáková GTA IV , žadné větší chyby a výborně udělaný děj , asi takto to shrnu = tato hra mě uchvátila a velmi mile překvapila a ubranila pozici hry jakožto mafie že je vynikající . Co vaše nazory na hru ?

30 srp 2010 22:57
V.I.P
V.I.P

JJ velmi som sa obaval mafie2. Jednotka dala latku az prilis vysoko ale dvojka je teda super - hlavne hudba z radia a stanice, grafika, hratelnost, pribeh.
Co je mozno len moj pocit, ze mi vadi navigacia. Pri mafii1 nebolo ziadne GPS. Jednoducho sa clovek orientoval podla mapy a za chvilu mesto poznal naspamat. Pri mafii2 je jedno kde clovek ide jednoducho sleduje ciarku na GPSku a nic si nemusi vsimat. Taktiez AI policie je az zalostne slabe a je sklamanim. Vedlajsie misie sa tu tiez nekonaju. Nejake mody ako Exktremni jizda tu tiez niesu.
Ale inak po dlhom case som tak prepracovanu hru po hratelnej a grafickej stranke dlho nehral. Rozhodne zostane hra v adresary vedla mafie1 ako uspesne pokracovanie hry.

30 srp 2010 23:09
Začátečník
Začátečník

Z Mafie 2 jsem zklamaný, děj stoji za prd (dostaň se z místa A do místa B a zastěl pár lidí a pak do místa C, kde ti řeknou, žes to vše pos***), navíc je i krátký. V příběhu mě také štvalo, že si běhám po městě a vydělávám prachy abych měl na zbraně, natož mi v další misi seberou vše. Kdybych hru srovnával oproti GTA4:EFLC, tak asi takto: Grafika vypadá dobře, ale žádný převrat oproti GTA, dynamická změna času chybí. Uhýbáni lidí je ošklivě naskriptováno, jako i ničení aut. Ovládání aut je v Mafii uděláno realistější, ale chybí vyskakování a střílení auta za jízdy. Jediný dopravní prostředek je auto a do vody nemůžete. Dále má hra množství bugů a stupidní AI. Požadavky hry nejsou vysoké, oproti GTA. Hra mě celkem bavila, ale díky absenci volné jízdy není důvod ji mít na disku po dohrání děje.

31 srp 2010 01:14
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Mě to vubec neoslovilo,ani stáhnout to později někde načerno nehodlám,je to celkově špatně pojatý ve všech pohledech.Navíc DX9 v dnešní době....no čekal jsem víc.

31 srp 2010 01:44
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

No já si jí z nostalgie zahrál a nijak významě jsem se nenudil. Celkem pohodička, ale mohlo to být lepší.

31 srp 2010 03:19
Profil ICQ
V.I.P
V.I.P

Nechapem az tak negativne postoje. Jednotku som presiel aspon 10krat ako aj vietcong. Dvojka ma par vylepseni - ako hovorim velmi milo prekvapila hudba, ladenie stanic radia, grafika. Ma aj minusy ale z nostalgickej spomienky na jednotku, dobre spraveny cover, hratelnost a grafika...jednoducho nemozem rozhodne povedat ze som sklamany. Skor by som povedal ze som cakal nieco horsie.

31 srp 2010 09:08
Začátečník
Začátečník

Souhlasim ale asi je to otom co od té hry když se vydávala tak dlouho každý čekal.

31 srp 2010 09:17
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Hammer píše:
Souhlasim ale asi je to otom co od té hry když se vydávala tak dlouho každý čekal.

JJ taky bych řekl. Rozhodně mi ale celkem bavila. Celou dobu jsem byl out, nikdo se mi ani neměl šanci dovolat :lol:
Občas mi trochu štval ten systém krytí. Moc to zjednodušovalo souboje, takže to nebylo tolik obtížné.
Ale příběh super.

31 srp 2010 09:49
Profil ICQ
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další